+32 (0)57/48 83 13

Maaltijden aan huis

traiteur1

Bekijk HIER onze folder.

Dagelijks leveren we maaltijden aan huis, dit 7 op 7. 
Eveneens op feestdagen en tijdens verlofperiodes komen we bij u langs.

We leveren in de provincies West - en Oost Vlaanderen vb. regio's de Westhoek Roeselare, Kortrijk, Brugge, Oostende, Brugge, de kust, Maldegem, Aalter.

De maaltijden kunnen zowel koud als warm geleverd worden, dit naargelang u in het bezit bent van een microgolfoven.  Indien u niet beschikt over een microgolfoven, plaatsen we een warmhoudbox bij de klant, zodat de maaltijd warm blijft tot de middag. 

Voor de warmhoudbox vragen we een éénmalige waarborg van 25 euro (bij teruggave van de box krijgt u dit bedrag terug)

U heeft de keuze uit 2 verschillende formules:

Dagschotel aan 9,50  bestaande uit  soep + hoofdgerecht + dessert 

Daglunch aan 10,50 €  bestaat enkel uit een hoofdgerecht maar omvat geregeld kwalitatievere producten zoals scampi, lamsvlees, ... en we bieden een grotere hoeveelheid aan. Daglunch kan worden aangevuld met soep en dit tegen de prijs van 11,50 €  (=soep + hoofdgerecht).

Speciale maaltijden kunnen worden aangepast volgens uw wensen zoals bvb.  suiker- en zoutarm, vetarm, gemalen of gesneden. Ook producten die u op aanraden van uw arts niet mag eten, kunnen we vervangen door andere waardige alternatieven.

Volgende supplementen worden aangerekend:

Gesneden: €0,25 Altijd yoghurt: €0,50 Altijd vis: €1,00
Gemalen: €0,25 Suikervrij dessert: €0,50 Altijd vegetarisch: €1,00
Altijd fruit: €0,50 Grote portie: €1,00 Anderhalf vlees: €1,50

Sinds kort is het ook mogelijk om zelf een menu samen te stellen, dit dankzij een aanvullend gamma van soepen, hoofdgerechten en desserts (bekijk het aanbod in onze folder).

Vragen omtrent betalingsmogelijkheden beantwoorden we u graag telefonisch (057/48 83 13) of per mail (info@munchenhof.be) Hou er rekening mee dat onze kantoren geopend zijn op weekdagen tussen 8u en 16:30 uur. In het weekend zijn we gesloten.

Hieronder vindt u een overzicht van de regio's waar we maaltijden aan huis leveren. Op regelmatige basis worden onze regio's aangepast of uitgebreid.

kaart

Wenst u te weten of we intussen ook bij u aan huis kunnen leveren, neem dan gerust contact met ons op, op het nummer 057/48 83 13 of mail naar info@munchenhof.be 

Hou er rekening mee dat onze kantoren geopend zijn op weekdagen tussen 8u en 16:30 uur. In het weekend zijn we gesloten.

Maandelijks voorzien we een nieuw en gevarieerd menu. Raadpleeg hieronder de menu voor de gewenste periode.